ATHOM Software

Contactati-ne acum

Despre noi

Suntem o companie IT/Software activa in spatiul solutiilor de business gandite sa ofere avantaje competitive cheie, in masura sa imbunatateasca substantial modul in care clientii nostri fac business astazi.

 

Strategia noastra se bazeaza pe crearea de valoare adaugata in toate interactiunile cu clientii nostri, permitandu-le atingerea unor rezultate de business net superioare. Prin intelegerea particularitatilor de business si industrie, a strategiei si obiectivelor, suntem capabili sa identificam acele solutii care vor aduce imbunatatiri in zone de business critice, dand posibilitatea clientilor sa isi duca afacerea la nivelul urmator.

 

Putem ajuta companiile sa inteleaga mai bine datele de care dispun si sa le foloseasca in cel mai bun mod posibil, sa isi optimizeze procesele de business, sa devina mai eficienti, sa isi cunoasca mai bine baza de clienti, sa isi imbunatateasca abordarea in zona de Sales si in consecinta sa creeze o relatie mai apropiata cu clientii si piata. Toate acestea sunt posibile folosindu-ne de experienta in analiza de business, in identificarea problemelor relevante pentru business, in identificarea si recomandarea celor mai bune solutii si implementarea acestora respectand nevoile clientilor si cele mai bune practici din industrie.

 

Cu toate acestea, livrarea unor solutii de calitate nu este posibila fara capitalul uman corespunzator si tehnologiile IT potrivite. De aceea noi credem cu tarie in oamenii de valoare si in tehnologiile inteligente si folosim acest mix puternic in tot ceea ce facem.

 

VALORI

  • Parteneriat de incredere
  • Orientarea catre client
  • Valoare adaugata
  • Responsabilitate
  • Inovatie